Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge sajta Jorksirskiterijer.info.

AUTORSKA PRAVA

Vlasnik sajta polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava.

PRAVO NA IZMENE SADRŽAJA I USLUGA

Vlasnik  zadržava pravo promene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kog sadržaja ili usluge na portalu bez prethodne najave.

BLOG
Svaki tekst na Blogu je isključivo stav autora i ne odražava stavove jorkširskiterijer.info. Autor bloga ili njegovog dela može puniti svoj blog sadržajem koji želi, bilo da se radi o tekstu, foto ili video materijalu. Autor bloga neće dozvoliti komentare na svim blogovima. Neregistrovani korisnici Bloga ne mogu pisati svoje blogove.
Zabranjeno je objavljivanje i razmena sadržaja koji krše postojeće srpske i međunarodne propise. Takođe, strogo je zabranjeno objavljivanje tekstova  koji su uvredljivi, vulgarni, preteći, rasistički ili šovinistički.
Nije dozvoljeno objavljivanje, slanje i razmena informacija za koje član Bloga zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korišćenje moglo da nanese štetu drugim osobama.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Na Blogu nije dozvoljeno objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom; svesno objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji sadrže viruse ili slične štetne kompjuterske programe.
ZAŠTITA PRIVATNOSTI
Vlasnik je u obavezi da  poštuje privatnost svojih korisnika i posetilaca sajta. Podatke iz procesa registracije, te ostale podatke o korisniku, on neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom.
Vlasnik sajta može u skladu sa zakonom prikupiti određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja sajta (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu). Ove podatke će koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao funkciju web sajta i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje.
Vlasnik se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila korišćenja sajta ili nezakonitih aktivnosti korisnika.